Jako ze mamy coraz wyzsze lv i wiekszosc z nas zbliza sie do magicznego 52lv. Zaczynamy myslec o sprzecie B. NIestety malo kto sam jest w stanie sobie pozwolic na zakup setu B lub Bizu a nie wspominajac o broni. Ztad tez moj pomysl wprowadzenia skladek.
Proponuje zeby skladki na poczatku skladaly sie z 2 czesci a pozniej wprowadzmy 3 czesc skladki.
Pierwsze dwie czesci skladki to Adena i MAterialy. trzecia czesc skladki bedzie Ancient adena ale o tym pomyslimy jak sie wszyscy w Bsety wyzbroimy
Skladki obowiazuja wszystkich zadeklarowanych klanowiczow ktorzy maja 2 profesje (czyli zielony kwadracik przy nicku w grze )
Skladka bedzie wynosic 10K razy Lv postaci czyli ktos na 45lv placi 45.000 adeny.
nie jest to duzo kasy ale zawsze cos. skladka taka bedzie zbierana raz w tygodniu przez skarbnika, ktorego wybierzemy przez glosowanie.
Druga czesc skladki czyli Materialy bedzie zbieral jeden z Kowali ten najbardziej Online Badz rownierz skarbnik. Skladka ta bedzie zbierana rownierz raz w tygodniu i bedzie DOBROWOLNA ale pamietajcie ze ten kto da najwiecej materialow bedzie wynagrodzony
To tyle apropo skladek. piszcie c oonich myslicie. to jest tylko wstepny zarys projektu ktory trzeba na pewno jeszcze dopracowac. ale prosze was tez o pospiech bo musimy jak najszybciej zaczac dzialac.
Pozdro Art
Art to nawet niezly pomysł ale bardziej wnerwia mnie to ze zaczynasz sie zabardzo żądzić.
Ustalasz zasady choć nikt z nas niedał ci takiego prawa. O ile dobrze pamiętam to VCL jest Lilli oraz Abysbaton.
Ale pomysł był niezły
Pozdr Rikku
To tylko plany nie podejmuje zadnych decyzji ani nie przejumje wladzy bo nie oto mi chodzi, zle mnie odebrales. A o skladkach juz dawno chcialem z Toba pogadac ale nie bylo jak.
Ostatnio edytowany przez Artewerrt (2008-09-10 20:47:59)
Nowy użytkownik
Ja jestem za.. to naprwde niezly pomysly zeby tylko ludzie potrafili sie do niego dostosowac..